}

Legendarul Stan Lee A MURIT. Toată lumea este în DOLIU după anunțul de ULTIMĂ ORĂ: „Îţi vom simţi lipsa…”

Legendarul Stan Lee A MURIT. Toată lumea este în DOLIU după anunțul de ULTIMĂ ORĂ: „Îţi vom simţi lipsa…”
Legendarul Stan Lee A MURIT. Toată lumea este în DOLIU după anunțul de ULTIMĂ ORĂ: „Îţi vom simţi lipsa...”
Autor:

Stan Lee, celebrul creator AL personajelor Spider-Man, Iron Man ori X-Men, a decedat, luni, la vârsta de 95 de ani. Fanii nu cred însă această tragică informaţie publicată pe Facebook şi susţin că ar fi, de fapt, o farsă SINISTRĂ. Decesul scriitorului american a fost anunțat de fiica lui, JC., informează TMZ.

Sursele spun că o ambulanță a venit la locuința lui Stan Lee din Hollywood Hills, care l-a transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai, iar medicii de aici au declarat decesul.

Stanley Martin Lieber, cunoscut drept Stan Lee, s-a născut pe 22 decembrie 1922, la New York, din părinți evrei care au plecat din România: Celia Solomon și Jack Lieber.

În colaborare cu mai mulţi artişti, precum Jack Kirby şi Steve Ditko, el a creat personajele Spider-Man, Hulk, Doctor Strange, Fantastic Four, Iron Man, Daredevil, Thor, X-Men,  Black Panther și The Avengers.

Menționăm că după moartea creatorului de benzi desenate, care a adus industriei cinematografice americane încasări de miliarde de dolari, actorul de origine română Sebastian Stan a scris, pe contul său de Instagram, un mesaj emoționant. El spune că îi datorează totul şi că îi va simţi lipsa: „Îţi mulţumesc! Îţi vom simţi lipsa. Nu aş fi aici fără tine”, a scris Sebastian Stan.

https://www.instagram.com/p/BqF6rYvnRyG/?utm_source=ig_web_copy_link

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X