Legendara actriţă secerată de cancer! VESTEA-ȘOC a făcut ocolul pământului

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27: Olivia Newton-John attends 2018 G'Day USA Los Angeles Black Tie Gala at InterContinental Los Angeles Downtown on January 27, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Legendara actriţă secerată de cancer! VESTEA-ȘOC a făcut ocolul pământului
Autor:

Legendara actriţă secerată de cancer! Olivia Newton-John, actriţa şi cântăreaţă australiană, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că suferă de cancer în fază terminală, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Olivia Newton-John, îndrăgita actriţă din „Grease”, a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer de sân. Ea spune că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului, scrie Agerpres.

După aflarea acestei vești, actorul Hugh Jackman a dorit să-i aducă un omagiu colegei sale într-unul din concertele turneului său „The Man, The Music, The Show” din Sydney în faţa a 15.000 de persoane.

„Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim”, a declarat Hugh Jackman.

„Vai Hugh, eşti atât de dulce şi de amabil. M-ai făcut să plâng”, i-a răspuns actriţa într-un comentariu pe Instagram.

Îndurerată, Olivia a mărturisit că nu există posibilităţi de vindecare şi că nu a vrut să-i întrebe pe medici cât timp mai are de trăit.

„Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator”, a mărturisit legendara actriţa.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X