Leacuri bătrânești cu apă

Leacuri bătrânești cu apă
Leacuri bătrânești cu apă
Autor:

Poate nu v-ati gandit niciodata la acest aspect, insa apa poate avea un efect incredibil asupra propriului corp, iar aici nu vorbim de simpla hidratare pe care aceasta ne-o asigura.

Apa a servit ca inspiratie pentru mai multe povesti de-a lungul timpului, insa cateva au ramas inca intiparite in mentalul colectiv datorita experimentelor realizate si a rezultatelor obtinute.

Spre exemplu, apa care sta la o treime de baza unei piramide si la doua treimi de varful ei are puteri tamaduitoare si ajuta corpul sa se vindece mai usor in caz de astenie, constipatie, boli de piele, afectiuni digestive si lipsa poftei de mancare. Pentru a o prepara aveti nevoie de o piramida, pe care o gasesti de cumparat in magazinele naturiste sau poti sa ti-o faci singura din sarma, respectand proportiile piramidei egiptene originale. La o treime de baza ei iti pui apa de izvor sau plata, cea de la robinet are calitati mai slabe, si o lasi sa stea timp de 12 ore. Puteti sa beti din acest remediu timp de o zi, in loc de apa obisnuita.

Continuarea pe lyla.ro

 

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X