evzmonden.ro Web analytics

Lavinia Pârva, DEZVĂLUIRE BOMBĂ despre CĂSNICIA cu Ştefan Bănică Jr.: “Nu e cu nervi, ne desparţim!”

Lavinia Pârva, DEZVĂLUIRE BOMBĂ despre CĂSNICIA cu Ştefan Bănică Jr.: “Nu e cu nervi, ne desparţim!”
Lavinia Pârva, DEZVĂLUIRE BOMBĂ despre CĂSNICIA cu Ştefan Bănică Jr.: "Nu e cu nervi, ne desparţim!"

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire, pe care prefera sa o tina departe de ochii curiosilor. 

Chiar daca au fost intotdeauna discreti in ceea ce le priveste relatia, Lavinia Parva a marturisit ca exista, ca in orice cuplu, si momente de tensiune care conduc la cearta, insa totul se rezolva de la sine.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a declarat Lavinia in cadrul unei emisiuni TV.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, este convinsă că destinul este cel care i-a unit pe ea și pe soțul ei împreună, mai ales că nu și-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ștefan Bănică.

“Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întâlnească, dacă este menit să fie împreună, atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni”, declara Lavinia cu ceva timp in urma.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X