Lavinia Parva, fosta componentă a trupei Spicy, a devenit pentru prima dată mamă, aducându-i pe lume soțului ei, Ștefan Bănică, un băiețel. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a născut pe 16 mai, în București, un băiețel perfect sănătos, pe nume Alexandru.

Experiența de a fi mamica i-a schimbat extrem de mult viața! Lavinia Pârva a trait, în două luni, emoții, întamplări și, nu în ultimul rând, sentimente, cât ar fi trăit în toată viațe ei de până acum, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„Mă obişnuiesc cu fiul meu Alexandru. Îl urmăresc, în fiecare zi face lucruri noi, vrea să spună lucruri. Când plec de acasă e aşa o chestiune rapidă, îmi doresc să ajung repede înapoi să stau cu cel mic. Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-a plăcut foarte tare să mănânc fructe. Am mâncat multe gutui. Am luat ceva, destul de multicele kilograme, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă. Important este că eu am fost activă atât în timpul sarcinii, cât şi după”, a spus Lavinia Pîrva pentru Pro TV.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Minunea aceea nu ai cum să o povesteşti, este ceva unic. Se mai trezeşte noaptea. Sunt obosită, eu nu prea am mai dormit de când am născut. Este o oboseală care nu mă deranjează neapărat. Totuşi am un copil cuminte, care nu mi-a făcut multe… nu m-a obosit prea tare. E mama alături de mine şi îmi uşurează clar viaţa. Am început să îl scoatem afară. Am o curte acasă, stă destul de mult acolo”, a mai spus Lavinia Pîrva.

„La început am fost destul de încordată. Nu am dormit absolut deloc. Ai tendinţa de a urmări copilul dacă respire”, a încheiat soția lui Ștefan Bănică jr.