Lavinia Pârva a rupt tăcerea. Adevărul despre relația cu Ștefan Bănică

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au iubit în tăcere mai bine de șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, la malul mării. Acum, la aproape trei ani de la casătorie, cântăreața a spus care este relația cu soțul său.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Deși nimeni nu le dădea nicio șansă în momentul când au decis să-și unească destinele, cei doi artiști par foarte fericiți, însă ultimul gest al lui Ștefan Bănică arată o modificare radicală.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Cunoscuta cântăreață a postat pe rețelele de socializare o imagine care spune totul..

Citește și: Andreea Balan rupe tacerea! Motivul divortului: El este cel care nu-și mai dorește familia

Dacă până acum pe pagina de socializare a vedetei erau postate doar fotografii cu ea, acum Lavinia Pârva a creat o surpriză de proporții. Ea a surprins pe toată lumea cu imaginea postată pe Instagram alături de soțul ei, fotografie în dreptul căreia a scris #family.

Menționăm că cei doi sunt foarte discreți în privința familiei.  Nici în momentul când și-au unit destinele și nici când Lavinia a devenit mamă, ei nu au făcut vâlvă, totul întâmplându-se în mare secret.

Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă

”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara atunci Ştefan Bănică pentru click.ro.

Reamintim că xperiența de a fi mamica i-a schimbat extrem de mult viața Laviniei Pârva. A trait emoții, întamplări și, nu în ultimul rând, sentimente, cât ar fi trăit în toată viațe ei de până acum.

„Mă obişnuiesc cu fiul meu Alexandru. Îl urmăresc, în fiecare zi face lucruri noi, vrea să spună lucruri. Când plec de acasă e aşa o chestiune rapidă, îmi doresc să ajung repede înapoi să stau cu cel mic. Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-a plăcut foarte tare să mănânc fructe. Am mâncat multe gutui. Am luat ceva, destul de multicele kilograme, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă. Important este că eu am fost activă atât în timpul sarcinii, cât şi după”, a spus Lavinia Pîrva, pentru Pro TV.