Lavinia Pârva a născut! Declarațiile lui Ștefan Bănică Jr. sunt pline de emoție: „Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic…”

Lavinia Pârva a născut! Declarațiile lui Ștefan Bănică Jr. sunt pline de emoție: „Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic…”
Lavinia Pârva a născut! Declarațiile lui Ștefan Bănică Jr. sunt pline de emoție: „Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic...”
Autor:

Lavinia Pârva  și Ştefan Bănică jr. au devenit părinți. La 34 de ani, cântăreața a devenit mamă pentru prima oară. Ea a adus pe lume un băiețel, care a fost numit Alexandru Bănică.

Chiar dacă a născut mai devreme cu o lună, soția lui Ștefan Bănică și bebelușul sunt bine, iar imediat după acest eveniment, celebrul cântăreț a făcut primele declarații.

„Sunt fericit că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică Junior pe pagina de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X