evzmonden.ro Web analytics

Lavinia Pârva a izbucnit şi a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ: “O poză cu mine, eu gravidă în…”

Lavinia Pârva a izbucnit şi a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ:  “O poză cu mine, eu gravidă în…”
Lavinia Pârva a izbucnit şi a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ: "O poză cu mine, eu gravidă în..."

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a decis să spună adevărul, după ce presa a scris în ultima vreme despre faptul că ar putea fi însărcinată.     

Luni, vedeta a fost gazda unui gale mondene. După acest eveniment au apărut zvonuri cum că vedeta ar fi gravidă. Iată ce a scris Lavinia pe contul său de pe o rețea socială.

„Dragii mei, voi știți că în viitor creativitatea ne va deosebi de roboți? Deja a început procesul de robotizare în rândul ziariștilor pe care îi citim zilnic și le oferim atât de mult credit! Mă tot întreb: oare acești ziariști sunt toți rude, de își asumă toți același articol fără să aducă niciun aport de creativitate în el? Fie și minciună, măcar interpretarea să fie fascinantă pentru cititori! Am spus fascinant, nu fabula în care eu sunt însărcinată continuu de 4 ani! Cum să fii însarcinată 4 ani și să nu naști!? Să fiu și eu robot, oare?

Iar în ceea ce privește relația cu soțul meu, vă asigur că este una armonioasă în care da, ne despărțim pentru a-și face fiecare treaba așa cum trebuie, ne despărțim într-un mall la shopping pentru a fi mai eficienți, ne despărțim atunci când eu ies cu prietenele și el cu prietenii și , uneori, ne despărțim și atunci când facem sport!

Dragi ziariști, dumneavoastră sunteți legați ombilical? Talentul dumneavoastră nu este veritabil atâta timp cât doar extrageți din context și nu livrați toată informația așa cum am spus-o!

It’s not fair! Apropo, iată și poză cu mine de la evenimentul de ieri, eu gravidă în 4 ani!???????????”, a scris Lavinia Pîrva.

Dragii mei, voi stiti ca in viitor creativitatea ne va deosebi de roboti? Deja a inceput procesul de robotizare in…

Publicată de Lavinia Official pe 15 Mai 2018


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X