evzmonden.ro Web analytics

Laurette, prima DECLARAȚIE NEAȘTEPTATĂ despre divorț: ”Sunt o femeie greu de stăpânit…”

Laurette, prima DECLARAȚIE NEAȘTEPTATĂ despre divorț: ”Sunt o femeie greu de stăpânit…”
Laurette, prima DECLARAȚIE NEAȘTEPTATĂ despre divorț: ”Sunt o femeie greu de stăpânit...”

Laurette a făcut primele declarații incredibile despre divorț în care se află cu fostul ei soț la care nu se aștepta nimeni.

Chiar dacă are o fiică, Laurette nu se teme să divorțeze de Ciprian Nistor, care se află la închisoare.  Invitată în emisiunea moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1, Laurette a oferit informații noi despre procesul de divorț în care este implicată:

„Eu rămân ataşată. Am vorbit, dar nu am fost eu cea care a băgat divorţ. El a făcut asta şi asta se va întâmpla luna viitoare pe data de 4, la primul termen. El a băgat divorţ, dar la o săptămână m-a sunat şi a încercat să ne împăcăm. El poate spune că nu este de acord, acum vorbesc la modul general.

Eu vreau să ajung până la primul termen şi o să vedem. E foarte greu de ambele părţi şi e o tensiune foarte mare. Amândoi am făcut, la început a fost ceva foarte frumos. Încet, încet a devenit o tensiune. A avut pretenţia să stau în casă până la un moment dat, dar nu am mai rezistat. Eu sunt Capricorn şi sunt o femeie greu de stăpânit. Asta mă şi macină un pic.

De când m-am căsătorit, primul lucru pe care îl fac este să-mi facă poze şi să mă dea pe prima pagina. Adevărul e că nu mi-am făcut iubit. Sunt singură. Dacă aş face aşa ceva, m-aş despărţi de soţul meu, aş divorţa şi apoi”, a spus Laurette în emisiunea Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X