Laura Cosoi, ÎN LACRIMI! După cine crezi că a plâns frumoasa blonda?

Laura Cosoi, ÎN LACRIMI! După cine crezi că a plâns frumoasa blonda?
Laura Cosoi, ÎN LACRIMI! După cine crezi că a plâns frumoasa blonda?

Laura Cosoi a clacat și a plâns într-o emisiune TV. De vină pentru starea ei emoționantă a fost tensiunea la care a fost supusă, la filmările pentru o emisiune TV.

În ediția de aseară a emisiunii MasterChef, Laura Cosoi nu și-a mai putut opri lacrimile și a plâns. Concurenții au gătit pentru muncitorii din satul Peștera. Împărțiți în două echipe, roșie și albastră, concurenții-vedetă au trebuit să-i impresioneze pe muncitori cu felurile de mâncare pregătite. Și, chiar dacă echipa roșie, în care se afla și Laura Cosoi a fost lăudată de cei trei membri ai juriului, muncitorii au ales drept câștigătoare echipa albastră.

Echipa roșie, condusă de Hienă, a dat testul sub presiune, pentru că a pierdut. Laura Cosoi a făcut impresie bună în fața celor trei membri ai juriului, cu desertul său cu chili. După ce a aflat că nu părăsește competiția, Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi, de emoție.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X