Laura Cosoi este cea mai fericită femeie din lume la această oră. Breaking news în lumea mondenă

Laura Cosoi este cea mai fericită femeie din lume la această oră. Breaking news în lumea mondenă
Laura Cosoi este cea mai fericită femeie din lume la această oră. Breaking news în lumea mondenă
Autor:

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară în vara anului trecut, când a adus-o pe lume pe Rita. Pentru că primul an din viața fiicei sale, Rita, a trecut prea repede și momentele acelea au fost incredibil de frumoase, actrița şi soţul său îşi mai doresc un copil.

Vestea a fost dată chiar de Laura Cosoi în exclusivitate pentru Antena Stars:

„Nouă ne e dor de Rita şi când e în camera de lângă, ca să înţelegi.. E un copil foarte, foarte bun. Un copil blând, nu are toane. E un copil de la care ştii la ce să te aştepţi. Comunicăm extraordinar de bine, doarme noaptea. Chiar doarme de la început. E un copil care ne-a împlinit şi cumva ne-a cununat cu totul, cu relaţia şi nu putem să ne mai imaginăm viaţa altfel sau cum era înainte. Mi se pare că e vorba despre altcineva. (…) Sincer, noi eram foarte sudaţi. Ne-am dat seama de asta şi când a venit Rita. Într-adevăr, e o încercare un copil, dar noi facem echipă. Suntem o echipă şi iubirea cumva e mai mare pentru că e omul care m-a făcut mamă, eu sunt persoana care l-a făcut tată şi când ne uităm la Rita, ni se pare incredibil. Cred că e ceva firesc. Sunt neîndemânatici dacă nu au şansa să schimbe de prea multe mame, de prea multe soacre, de prea mulţi naşi”, a spus Laura Cosoi.

„Vă gândiţi să vă mai măriţi familia cu un membru? Minim unul. Dorinţa ta sau a soţului? Amândoi ne dorim foarte mult şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil Adică chiar în primele luni, când de obicei nu te mai gândeşti la un copil, dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el”, a mai spus Laura Cosoi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X