Activitatile pe care le realizam zi de zi ne ofera pe langa beneficii si anumite dezavantaje. Acumularea unui nivel ridicat de stres este cel mai important dezavantaj oferit de catre efectuarea activitatilor de zi cu zi.

Stresul vine la pachet cu activitatile pe care le intreprindem zi de zi motiv pentru care acesta nu poate fi evitat. Tot ceea ce putem face este sa incercam sa nu ne lasam afectati intr-o proportie mare de stres si periodic sa apelam la metode prin care nivelul stresului poate fi diminuat.

Masajul este una dintre cele mai eficiente metode cu ajutorul careia nivelul de stres este diminuat sau chiar eliminat pentru o anumita perioada de timp. Este foarte importanta apelarea la metodele care au drept scop scaderea nivelului de stres pentru ca traim intr-o societate in care nivelul de stres este din ce in ce mai mare. Acumularea unui nivel de stres mare conduce la aparitia problemelor de sanatate asa ca, trebuie avuta mare grija cu stresul.

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente metode cu ajutorul care nivelul de stres poate fi tinut sub control

Citește și: Piatra benefica. Numerolog: Va echilibreaza emotiile si va reduce stresul

Desi masajul este o practica foarte veche, acesta a inceput sa fie din ce in ce mai popular in tara noastra in ultimii ani. Odata cu popularizarea masajului am invatat ca exista mai multe tipuri de masaje si ca acesta poate avea rol terapeutic.

Pana nu demult credeam ca masajul este doar o metoda de relaxare corporala. Ei bine, masajul este o tehnica de relaxare corporala care are si efecte terapeutice asupra starii de sanatate dar si asupra starii psihice.

Diminuarea nivelului de stres este unul dintre cele mai importante beneficii oferit de catre masajul terapeutic. Pentru a putea raspunde unei plaje cat mai mari de nevoi, in momentul de fata exista mai multe tipuri de masaje terapeutice care pot fi realizate de catre persoane specializate in acest domeniu de activitate.

Principalele tipuri de masaje terapeutice sunt urmatoarele:

  • Masaj balinez. Originara din sud – estul Asiei, aceasta tehnica de masaj este una dintre cele mai vechi modalitati de a face un masaj. Aceasta tehnica combina stimularea dinamica cu manipularea blanda a punctelor de presiune pentru ca pacientul sa se bucure de o relaxare totala iar psihicul sa intre intr-un echilibru complet cu corpul.

  • Masaj suedez. Aceasta tehnica de masaj este recomandata in special dupa efectuarea unui efort fizic sau intelectual ridicat pentru ca scurteaza timpul necesar pentru recuperare. Pentru a putea detensiona tesuturile musculare dar si pentru a putea oferi o stare de relaxare psihica aceasta metoda de masaj se bazeaza pe manevre de presare de diferite intensitati.

  • Masaj cu pietre calde. Acest tip de masaj este unul dintre cele mai solicitate tipuri de masaje pentru ca este foarte eficient in diminuarea nivelului de stres si in atingerea unei stari de relaxare foarte ridicata. In timpul acestui tip de masaj se utilizeaza roci vulcanice pentru ca, corpul sa se relaxeze total. In momentul in care corpul este relaxat 100% incepe relaxarea psihica care se realizeaza cu ajutorul energiilor transmise de catre rocile utilizate in timpul masajului cu pietre calde. Pe langa faptul ca masajul cu pietre calde ofera o stare de relaxare corporala si psihica totala, reducand astfel nivelul de stres acumulat, mai ofera si alte beneficii. Inlaturarea migrenelor, energizarea corporala, eliminarea durerilor musculare, imbunatatirea circulatiei si accelerarea pulsului sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii oferite de catre masajul cu pietre calde.

  • Masaj thailandez. Acest tip de masaj este unul dintre cele mai recomandate tipuri de masaje terapeutice pentru diminuarea nivelului de stres pentru ca acesta ofera o relaxare mentala profunda. De asemenea, masajul thailandez este recomandat si pentru imbunatatirea mobilitatii, corectarea posturii sau pentru stimularea activitatii organelor interne.

Five massage este primul salon de masaj terapeutic cu meditatii ghidate

Tipurile de masaje prezentate in randuril de mai sus precum si alte tipuri de masaje terapeutice foarte eficiente sunt oferite de catre salonul de masaj five massage. Acest salon este primul salon de masaj terapeutic care ofera masaj cu meditatii ghidate. Acest tip de masaj ofera o experienta completa de relaxare pentru corp, minte si spirit.

Masajul cu meditatii ghidate este compus din doua parti. In prima parte a terapiei, clientul poate alege dintr-o gama larga de tehnici terapeutice cu beneficii multiple. In partea a doua a terapiei, clientul va beneficia de o sedinta de meditatie ghidata care va contribui la restabilirea echilibrului interior si exterior.

Pe langa faptul ca acest salon de masaj ofera o varietate mare de tehnici de masaj, inclusiv masajul cu meditatii ghidate, specialistii care lucreaza in cadrul acestui salon de masaj sunt specializati la cel mai inalt nivel pentru a putea oferi un serviciu de calitate superioara. Daca la aceste aspecte mai adaug si faptul ca preturile practicate de catre acest salon de masaj sunt mai mult decat accesibile pentru orice buzunar atunci salonul de masaj Five Massage este un loc pe care trebuie neaparat sa il vizitezi.

Pentru a afla cat mai multe informatii despre beneficiile de care te vei bucura in cadrul acestui salon de masaj dar si pentru a afla care sunt preturile pe care trebuie sa le platesti pentru a scapa pentru o perioada de timp de stres, acceseaza https://www.fivemassage.ro/masaje/masaj-terapeutic/.