Lara Fabian, în centrul unui scandal de proporții la București. Și-a anulat concertul de urgență

Lara Fabian, în centrul unui scandal de proporții la București. Evenimentul pe care Lara Fabian, cântăreață, cantautoare și actriță belgiană, în vârstă de 50 de ani, îl avea programat pentru această seară la Sala Palatului de la ora 19.30, în cadrul turneului ’50 World Tour’ , de la București, a fost anulat. Cântăreața și-a anunțat fanii pe Facebook: „Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (…) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată”.

Lara Fabian, în centrul unui scandal de proporții la București. „Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt…”

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

„Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Frumoasa artistă a precizat că acest lucru i-a provocat suferinţă enormă şi stres în ultimele câteva luni, ajungând să se îmbolnăvească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la Bucureşti. Artista a adăugat că nu poate accepta această situaţie şi că va apela la toate ‘căile legale’, astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti.

„Bucureşti, îţi promit, în curând voi cânta din nou pentru tine… Şi da, vom sărbători muzica şi iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”,  a mai spus artista.

Concertul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, dar din cauza unor probleme de sănătate, a fost reprogramat pentru data de 3 februarie, informează Agerpres.