Lapte de pasare, desertul preferat al copilariei! Nutritionistul a dezvaluit reteta pas cu pas: „Va promit ca e gata in 20 minute.”

Lapte de pasare, desertul preferat al copilariei! Nutritionistul a dezvaluit reteta pas cu pas: „Va promit ca e gata in 20 minute.”
Lapte de pasare, desertul preferat al copilariei! Nutritionistul a dezvaluit reteta pas cu pas: "Va promit ca e gata in 20 minute."

Lapte de pasare, desertul delicios al copilariei! Intr-un mesaj aparut pe pagina sa de socializare, Mihaela Bilic a descris reteta simpla si rapida, pas cu pas.

„Într-o seară friguroasă de toamnă m-am gândit că ar prinde bine un răsfăț cremos cu gust de „amintiri din copilărie”.

Nu se găsește lapte de pasăre de cumpărat. Sau, dacă se găsește, nu va fi niciodată așa de bun ca cel făcut acasă. Așa că la treabă, vă promit că e gata în 20 minute.

Rețeta e simplă și la fel de irezistibilă de fiecare dată:

– 1 litru de lapte pus la fiert într-o cratiță cu 2 pliculețe de zahăr vanilat

– 3 albușuri bătute spumă cu 3 linguri de zahăr pudră

Se iau cu lingura bulgărași de albuș și se pun la fiert în cratița cu laptele clocotit, la foc mic, câte un minut pe fiecare parte; se scot cu un spumar și se pun într-un castron mare. -3 gălbenușuri, 2 linguri de zahăr tos și o cană rece de lapte se amestecă împreună; se toarnă deasupra laptele cald în care au fiert găluștele de albuș, se pune totul pe foc și se mestecă până dă în clocot/se îngroașă.

Se toarnă crema de lapte peste bulgărași și gata!! Singura problemă e că trebuie să așteptați să se răcească, laptele de pasăre e bun rece, scos din frigider. Eu n-am mai avut răbdare și l-am scos pe balcon, dar mi-am chemat și prietenii- așa un castron mare are minim 6 porții, deci o lingură de zahăr/cap de locuitor”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X