Lacrimi de bucurie pentru Andreea Berecleanu! Prezentatoarea TV s-a decis să vorbească despre cea mai importantă femeie din viața ei!

Astăzi este ziua de naştere a mamei Andreei Berecleanu, prezentatoarea știrilor principale de la Antena 1, aşa că, cu această ocazie, vedeta TV, considerată de mulți cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri de la noi,  a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, alături de care a postat și o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viaţă.

„La mulţi ani, mamiiiiiiii! Să ne înconjori mereu cu dragostea şi bunătatea ta, să ne ţii bucuriile în palmele tale ocrotitoare, să ne porţi grijile şsa cum numai tu ştii, să te rogi pentru noi, toţi ai tăi, cum o faci de când te ştim. Altfel nu mi te imaginam, ci doar aşa, unică. Să ne fii sănătoasă, să te bucuri de viaţa în felul tau, cu tot ce îţi e drag şi ne trăieşti ani mulţi de acum încolo. Te iubim! ❤️🙏🏻”, a scris Andreea Berecleanu.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Reamintim că Andreea a mai oferit dezvaluiri total neasteptate despre parintii sai: „Mama era îndrăgostită de un italian, fusese cerută în căsătorie, și fiind foarte tânără, o colegă a chemat-o la un restaurant unde tata cânta. Tata era deja inginer constructor, dar avea și atestat de cântăreț profesionist. Era prieten cu Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, cu toți… Mama nu era însoțită, iar tata s-a îndrăgostit de privirea ei, de farmecul ei. S-au mai întâlnit apoi încă o dată și de atunci au rămas nedespărțiți. Mama a renunțat la relația pe care o avea”, a povestit Andreea Berecleanu, pentru Antena3.

„Am fost un copil dorit și venit dintr-o dragoste pasională și puternică a părinților mei”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.