Lady Gaga se va retrage din muzică. Motivul poate fi BOALA pe care a confirmat-o

Vedeta nu știe când și dacă va reveni

Lady Gaga se va retrage din muzică. Motivul poate fi BOALA pe care a confirmat-o
Lady Gaga se va retrage din muzică. Motivul poate fi BOALA pe care a confirmat-o
Autor:

Cântăreața pop americană Lady Gaga a anunțat vineri că dorește să facă „o pauză” în cariera ei muzicală, pentru o durată neprecizată, la finalul turneului ei mondial, întrucât dorește să „reflecteze” și să se odihnească, informează AFP. Între timp, mai multe publicații au scris că Lady Gaga suferă de fibromialgie, o afecțiune medicală, caracterizată prin durere cronică și sensibilitate a mușchilor și tendoanelor. Se pare că Lady Gaga va face un documentar despre această boală tăcută, atât de greu de înțeles de ceilalți.

„Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp”, a declarat artista americană într-o conferință de presă organizată la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde un documentar biografic care îi este dedicat, „Gaga: Five Foot Two”, a fost proiectat vineri seară în premieră mondială.

Potrivit Agerpres, vedeta americană, un star mondial al muzicii pop, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, își va suspenda cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial, „Joanne”, care are același nume cu titlul celui mai recent album de studio al său, dedicat unei mătuși pe linie paternă, care a murit la vârsta de 19 ani.

„Abia aștept să am timp să reflectez, să îmi încetinesc puțin ritmul și să mă vindec, pentru că aceste lucruri sunt foarte importante”, a mai spus Lady Gaga.

Totuși, „acest lucru nu înseamnă că nu voi mai crea nimic. Asta nu vrea să spună că nu pregătesc nimic”, a precizat cântăreața, pentru a-și liniști fanii din lumea întreagă.

Luni, Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii, pe care a contractat-o cu ocazia unui show în aer liber susținut la New York.

Cântăreața americană a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale, pe parcursul căreia a înregistrat cinci albume de studio și a câștigat numeroase premii de prestigiu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • De la atatea droguri si orgii cred si eu. Toate depravatele si retardatii au fost promovati drept VIP-uri dupa care s-au luat o generatie intreaga. O generatie de distrusi, drogati, poponari si copii facuti sambata noapte, la betie. Asta este noua lume.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X