Lacrimi și emoții la Cluj. A fost un moment cu totul special, dedicat unei familii greu încercată în acest an, după tragedia din Caracal.

Este vorba despre familia Melencu, a cărei fată, Luiza, a dispărut în primăvara acestui an, și de a cărei soartă nu se știe nici azi nimic, după ce s-au vehiculat atâtea ipoteze.

”Un colind, o rugăciune și o fărâmă de dragoste pentru toți românii” s-a intitulat spectacolul organizat în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, eveniment organizat de teologul Valentin Guia, așa cum transmite portalul www.dcnews.ro.

Sute de oameni au venit să-i îmbrățișeze și să le transmită gânduri de îmbărbătare pentru mama, cât și pentru bunicul Luizei.

Citește și: Coronavirus. Cristi Chivu este captiv in Italia! Cum isi protejeaza familia

O serie de artiști de muzică populară au urcat pe scenă, în cadrul spectacolului. Aceștia ai generat lacrimi și emoții la Cluj.

”În momentul când mă întorceam de la București, mă opreau oamenii și îmi spuneau să le transmit tot suportul și susținerea lor.

Văzând atât de multă dragoste și la Cluj pentru această familie greu încercată, am zis să fac un efort prin organizarea acestui eveniment caritabil împreună cu prieteni, artiști și oameni minunați, care m-au ajutat” a declarat pentru aceeași sursă de informație teologul Valentin Guia, motivând astfel de ce a făcut acest gest pentru familia Melencu.