Lacrimi pentru Saveta Bogdan! Din pacate, este oficial. Anuntul trist a fost facut chiar pe pagina sa de socializare.

Indragita artista trece prin momente cumplite! Fratele Savetei Bogdan a incetat din viata, iar cantareata deja l-a condus pe ultimul drum, informeaza RomaniaTV.

Pe pagina sa de socializare, artista a anuntat trecerea in nefiinta a fratelui sau, Maximilian.

Lacrimi pentru Saveta Bogdan: Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților!

Saveta Bogdan a anunțat, pe Facebook, că fratele ei mai mic cu doi ani a încetat din viață. “Astăzi l-am condus pe ultimul său drum pământesc, pe fratele meu cu doi ani mai mic, pe MAXIM! Frățiorul meu drag, vei rămâne veșnic în sufletul meu și al fiicei mele! Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților! Dumnezeu să îl odihnească în pace! CU SFINȚII ODIHNEȘTE HRISTOASE, SUFLETUL ADORMITULUI ROBULUI MAXIM!”, a scris artista pe Facebook.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

In plus, artista si-a deschis inima si a vorbit despre problemele grave de sanatate cu care se confrunta fratele sau. Aceasta era de-a dreptul coplesita!

„El toată viaţa a muncit pe şantier. A fost şef de şantier, a avut funcţii destul de bune, a fost prin Germania şi prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cât un munte”, a povestit artista despre fratele sau.

Maximilian, fratele artistei, avea o problema grava la ficat

„Mi-am cerut iertare, dacă l-am supărat vreodată cu ceva. Am vrut să îi duc un preot să îi fac o rugăciune, să fac ce trebuie că aşa sunt învăţată eu, dar a zis că nu vrea” a mai spus aceasta, potrivit sursei mai sus mentionata