Lacrimi de bucurie pentru Gheorghe Hagi. După Ianis, acum a mai i-a mai venit o veste istorică. Este vorba despre fiica lui, Kira Hagi.

Gheorghe Hagi, supranumit Regele fotbalului românesc, are doi copii superbi, la fel de conștiincioși ca și tatăl lor. Ianis Hagi este un fotbalist profesionist român, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la un club cu renume, iar Kira a plecat în urmă cu câțiva ani în Statele Unite pentru a studia actoria la Academia de Teatru și Film „New York” din Los Angeles.

Acum, la cei 24 de ani ai săi, Kira Hagi își va face debutul ca actriță chiar în această toamnă. Ea va juca într-un film regizat de Toma Enache, ce prezintă povestea unui compozitor în penitenciar.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii.”, a declarat Kira Hagi, pentru Libertatea.