Lacrimi amare in familia Dolănescu! Durerea este de nedescris: „Înainte să moară m-a chemat”

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, și-a înmormântat mama fără ajutorul nimănui, el trăind momente dramatice

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, Ionuţ Petrescu , în vârstă de 40 ani,  trăiește clipe dramatice, el neavând bani pentru a -și înmormânta așa cum se cuvine mama , care a murit în urma unei boli cumplite.

Mama lui Ionuț Petrescu, care a fost bucătăreasa lui Ion Dolănescu, nu i-a mărturisit fiului ei dacă este adevărat că el este băiatul lui Ion Dolănescu, așa cum vorbește lumea.

Citește și:

,,Am înmormântat-o în Siliştea, Teleorman, cu ce am avut şi eu. N-am avut nici un fel de ajutor, de la nimeni. Eu nu mai am serviciu. Sper să găsesc ceva. Am rămas singur pe lume şi fără mamă, şi fără tată!”, a declarat acesta, pentru www.click.ro.

În semn de apreciere față de Ion Dolănescu, Ionuţ Petrescu a înregistrat două melodii ale artistului, printre care şi ”M-am născut între Carpaţi”, pe care o cântă atunci când susține concerte la diferite evenimente.  Ionuţ Petrescu este căsătorit şi are o fetiţă de 7 ani. Mama lui Ionuț Petrescu a murit pe data de 5 noiembrie, în urmă unui infarct , ea fiind  găsită , pe podea,  de către sora ei.

Citește și:

Mama lui Ionuț Petrescu, , tanti Flori cum îi spuneau cei apropiați, a fost bucătăreasa lui Ion Dolănescu timp de 34 de ani.

,,Mama a fost o viaţă de om în casă lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt. Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a mărturisit Ionuț Petrescu , pentru Click!