La șase ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea trece din nou prin clipe grele. Văduva lui Iurie Darie a trăit o adevărată dramă într-una din zilele acestea.

Puțini știu că, văduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a trecut prin clipe grele, în urmă cu o zi, atunci când și-a găsit prietenul necuvântător mort. Chiar dacă este vorba de animalul său de companie, astăzi,  Anca Pandrea l-a îngropat pe „Stive” în cimitirul „Raiul animalelor”, din comuna Căţelu, acolo unde i-a pregătit un loc special. Pe plăcuţa comemorativă vor sta trei poze, a câinelului  şi a celor doi actori, Iurie Darie şi Anca Pandrea, potrivit Spynews.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Reamintim că Anca Pandrea și-a pierdut soțul în urmă cu șase ani, însă nu și-a mai putut reveni după pierderea suferită. Actrița a organizat anul acesta, în luna martie, un parastas în amintirea lui Iurie Darie.

Actrița și soțul sau au avut parte de o relație cu totul speciala, care pare să continue și după moartea actorului.

„Nu vreau. În clipa în care realizez că nu mai e dispar langă el. N-aș putea să rezist fără să iau legătura cu el. N-aș putea să supraviețuiesc fără această putere de a comunica cu el.”, a spus Anca Pandrea,  la Antena Stars.

„Este în sufletul meu și sufletul ți-l porți cu tine tot timpul. O să fac parastas cu tot ce i-a plăcut lui Iura. De la mâncare de gutui până la fasole bătută și tot ce i-a plăcut lui. Dacă n-aș avea puterea să vorbesc cu el și să-l simt că-mi răspunde mental cred că nu rezistam. Când am întâmplări neplăcute mă uit la fotografia lui și parcă i se schimbă culoarea fotografiei și privirea. Țin cont și reacționez în funcție de ce vorbesc cu el. Între ora 00.00 și 4:00 dimineața când se deschide cerul. Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu el. Abia aștept să ajung acolo să văd ce face el acolo.”, a mai spus Anca Pandrea,  la Antena Stars.