La sase ani de la MOARTEA lui Iurie Darie, Anca Pandrea ofera declaratii CUTREMURATOARE: „Intre ora 00:00 si 4:00 dimineata cand se deschide cerul…”

La sase ani de la MOARTEA lui Iurie Darie, Anca Pandrea ofera declaratii CUTREMURATOARE: „Intre ora 00:00 si 4:00 dimineata cand se deschide cerul…”
La sase ani de la MOARTEA lui Iurie Darie, Anca Pandrea ofera declaratii CUTREMURATOARE: "Intre ora 00:00 si 4:00 dimineata cand se deschide cerul…"

La sase ani de la moartea regretatului actor Iurie Darie, Anca Pandrea face dezvaluiri socante! Anca Pandrea si sotul sau au avut parte de o relatie cu totul speciala, care pare sa continue si dupa moartea actorului.

„Nu vreau. În clipa în care realizez că nu mai e dispar langă el. N-aș putea să rezist fără să iau legătura cu el. N-aș putea să supraviețuiesc fără această putere de a comunica cu el.”, a spus Anca Pandrea,  la Antena Stars.

„Este în sufletul meu și sufletul ți-l porți cu tine tot timpul. O să fac parastas cu tot ce i-a plăcut lui Iura. De la mâncare de gutui până la fasole bătută și tot ce i-a plăcut lui. Dacă n-aș avea puterea să vorbesc cu el și să-l simt că-mi răspunde mental cred că nu rezistam. Când am întâmplări neplăcute mă uit la fotografia lui și parcă i se schimbă culoarea fotografiei și privirea. Țin cont și reacționez în funcție de ce vorbesc cu el. Între ora 00.00 și 4:00 dimineața când se deschide cerul. Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu el. Abia aștept să ajung acolo să văd ce face el acolo.”, a mai spus Anca Pandrea,  la Antena Stars.

Iubirea dintre Anca Pandrea şi Iurie Darie este binecunoscută. Cei doi s-au iubit nespus de mult, iar în momentul în care marele actor a încetat din viaţă, actriţa a rămas distrusă de durere.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X