La opt ani de la DIVORT, RAZBOIUL continua intre Oana Zavoranu si Pepe! Vedeta i-a pregatit o SURPRIZA de PROPORTII fostului sau sot

Oana si Pepe
La opt ani de la DIVORT, RAZBOIUL continua intre Oana Zavoranu si Pepe! Vedeta i-a pregatit o SURPRIZA de PROPORTII fostului sau sot

La opt ani de la DIVORT, RAZBOIUL continua intre Oana Zavoranu si Pepe! Vedeta i-a pregatit o SURPRIZA de PROPORTII fostului sau sot.

In ciuda faptului ca au divortat in urma cu opt ani, razboiul dintre Pepe si Oana Zavoranu pare a fi departe de final. Bruneta l-a dat in judecata pe fostul sau partener de viata.

In 2018, dupa ce si-a dat fostul sot in judecata pentru ca i-ar fi stricat imaginea, Oana Zavoranu i-a cerut acestuia daune morale in valoare de 500. 000 de euro. Reamintim ca cei doi se judeca din anul 2011.

Acum, vedeta il cheama si ea din nou fata magistratilor, conform plangerii penale de la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti ce are ca obiect „plangere solutii de neurmarire / netrimitere in judecata (art.340NCPP)”, potrivit click.ro.

„Nu ştim nimic, nu am primit citaţie”, a spus avocatul Bogdan Cimbru, aparatorul artistului, pentru sursa citata.

Mai mult decat atat, Pepe a comentat si el situatia.

„Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nici o declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară”.

Procesul dintre cei doi va avea loc pe 28 Martie.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X