La două luni după ce a părăsit România, fostul campion mondial povestește care au fost motivele și care este situația actuală

Supărat că afacerile din România nu au funcționat tocmai cum și-a dorit, Leonard Doroftei și familia acestuia s-au reîntors în țara adoptivă, Canada. La două luni de la plecarea sa, fostul pugilist a vorbit pentru prima dată despre noua lui viață.

„S-a supus la vot. Dacă ne-au închis afacerea, a început o nouă etapă în viața noastră. Nu au fost probleme financiare, au fost doar probleme de moment. Devenise mai greu, obosisem, copiii credeau în altceva. Au spus că e timpul să încercăm altceva.

Citește și: Prinţul Harry şi Meghan Markle vor cheltui o mare sumă de bani

Eu nu m-am readaptat. Sunt toată ziua în sala de box și mă mișc, mă joc. Azi am avut o întâlnire de gradul trei cu Lucian Bute, ne-am jucat puțin la mănuși și am povestit despre box.

S-au schimbat multe aici, zici că suntem într-o altă țară. Nu s-a terminat cu România. Noi suntem români, noi suntem români. Rămâne de văzut dacă ne mai întoarcem acasă. Doar din mișcări am slăbit 10 kilograme. Nu pot să mă duc la antrenament și să mănânc ciorbă”, a declarat Doroftei pentru Antena Stars.