La Cerbul de Aur, Ștefan Bănică, recunoaște că și-a cunoscut idilol copilăriei.  Ştefan Bănică jr este invitat la ediția din acest an a Cerbului de aur „Cerbul de Aur 2019. Povestea noastră continuă!”, pe scena din Piaţa Sfatului vor mai urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică promit organizatorii, Televiziunea Română  și partenerii Primăria şi Consiliul Local Braşov, Consiliul Judeţean Braşov, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, TVR Moldova, Radio România.. Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

Ștefan Bănică jr. a destăinuit că la Cerbul de Aur a întâlnit-o pe Cyndi Lauper și alt idol al copilărie! A urmărit recitaluri ale lui Tom Jones, Pink, James Brown!

Ce ne poţi povesti despre ediţiile la care ai mai participat?

  • Prima dată am avut un recital prin ‘98, cred, alături de orchestra condusă de Ion Cristinoiu, dacă nu mă înşel, şi de grupul vocal The 50’S. Apoi am susţinut alte două recitaluri pe scena Cerbului de Aur în 2001 şi 2008. De fiecare dată a fost o experienţă interesantă, am încercat să fim în forma maximă, la nivelul pe care îl aveam în fiecare dintre acele perioade.

Ce show pregăteşti pe scena din Piaţa Sfatului?

  • Mă bucur că o să fiu pentru a patra oară la Cerbul de Aur într-un recital, după 21 de ani de la prima mea apariţie pe aceasta scenă. În concursul unui festival, recitalurile, în general, durează cam o oră, iar concertele noastre – de pildă, cel de la Sala Palatului – dureaza 1 h 45 min, aşa că vom încerca să redăm esenţa a ceea ce înseamnă un concert marca Ştefan Bănică.

Ce amintiri te leagă de Cerbul de Aur?

  • La Cerbul de Aur am avut şansa să-i ascult şi să-i cunosc personal pe Cindy Lauper şi pe Jerry Lee Lewis, ultimul fiind şi unul dintre idolii copilăriei mele, cu care am avut ocazia să stau de vorbă după recitalul de la Cerbul de Aur din 1993. Am văzut concerte ale unor artişti uriaşi, precum Tom Jones, Pink, James Brown.

Vezi aici  concertul susținut de Jerry Lee Lewis la Cerbul de Aur