La ce TRUCURI uimitoare de frumusețe apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

La ce TRUCURI uimitoare de frumusețe apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără
La ce TRUCURI uimitoare de frumusețe apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără
Autor:

La ce trucuri apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără! Brigitte Macron are 65 de ani și insuflă un aer tineresc cu care reușește să păcălească publicul în privința vârstei, însă are câteva proble pe care încearcă să le țină departe de ochii lumii. Ce face soția lui Emmanuel Macron, președintele Republicii Franceze, pentru acest lucru? Ei bine, apelează la câteva trucuri care nu dau greș niciodată.

Iată, așadar, care sunt trucurile la care Brigitte Macrona pelează ca să arate mai tânără, conform avantaje.ro.

O privire studiată

Unul dintre atuurile Primei Doamne a Franței îl reprezintă, cu siguranță, ochii albaștri pe care și-i pune în valoare cu ajutorul unui machiaj foarte discret. Pe lângă faptul că-i evidențiază cu ajutorul unui contur negru, Brigitte Macron aplică un fard de pleoape cu irizații, deschis la culoare, care oferă luminozitate privirii. Adesea, apelează la un look rock, pe care-l obține cu ajutorul unui rimel negru închis, care conferă intensitate privirii.

Bronz pe tot parcursul anului

Un bronz uniform dă senzația că abia te-ai întors din vacanță și, în plus, îți șterge ani buni de pe chip. Pentru a-și păstra culoarea arămie pe tot parcursul anului, Brigitte Macron apelează la câteva trucuri de frumusețe: își acoperă ridurile și petele de roșeață cu ajutorul unei baze corectoare, iar cearcănele le maschează cu ajutorul unui produs anticearcăn. Apoi își pune în valoare privirea cu ajutorul unui produs iluminator, iar pe obraji își aplică pudră bronzantă.

Părul blond auriu

Blondul auriu al părului îi complimentează tenul și privirea. Prima Doamnă a Franței a rămas fidelă unei culori naturale, care i se potrivește mănușă. De asemenea, și-a vopsit sprâncenele într-un ton mai închis decât părul, astfel încât sprâncenele să nu contrasteze foarte puternic cu nuanța părului și nici să nu-i întunece privirea.

Zâmbetul natural

Rareori ne este dat s-o vedem pe Prima Doamnă a Franței nezâmbitoare. De cele mai multe ori, afișează un zâmbet larg, natural, molipsitor, care trădează optimism, bunădispoziție și căldură sufletească. Pentru a-și pune în valoare zâmbetul, Brigitte Macron apelează la un ruj de culoare roz pal și la un creion contur cu unu-două tonuri mai închis decât rujul.

Tunsoarea bob

De ani de zile, părul ei are aceeași lungime, o lungime ideală pentru a-i încadra perfect fața, creând senzația unui efect de lifting. Bretonul are lungimea perfectă pentru a pune în valoare tunsoarea bob. Fie că este lăsat pe frunte, fie că este pieptănat în părți, bretonul reușește să camufleze într-o bună măsură efectele trecerii timpului.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X