LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ

LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ
LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ
Autor:

Cine spune că frumusețea este trecătoare și că o femeie nu mai este la fel de sexy ca în tinerețe nu a cunoscut unele vedete de la noi, care deși se apropie vertiginos de 40 de ani arată mai bine ca la 20 de ani.

Unul dintre exemple este Simona Traşcă, o bomba sexy ce nu se dă în lături de la niciun scandal la emisiunile tv, de dragul audienţelor. Seducătoarea blondă a demonstrat acest lucru seara trecută într-o emisiune TV de la Antena 1 când și-a făcut apariția îmbrăcată foarte sexy, cu un decolteu ameţitor.

Aseară, Simona a vorbit fără restricții despre viaţa ei personală, iar la final a renunțat la inhibiții și a făcut un show fierbinte, când a început să danseze lasciv.

„Nu e adevărat, cu Andrei sunt prietenă. De Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătoresc ziua Independenţei, sunt singură momentan. Vreau o relaţie de lungă durată. Eu o să îmi găsesc băiatul potrivit, când cineva mă cunoaşte vede cum sunt imediat. Eu am avut relaţii care s-au terminat din cauza lor. I-am prins că mi-au făcut ceva sau nu ne-am înţeles şi ne-am despărţit. În ziua de azi e greu să ai o relaţie, cei din generaţia veche îşi văd de familie, de asta ne-a lăsat Dumnezeu să avem o familie. Pe mine mă reprezintă muzica şi dansul, a mărturisit Simona în emisiunea „Agenţia VIP”.

Dacă la TV este o o bomba sexy, acasă Simona Trașcă este o mamă grijulie pentru  fiul său, Fady, în vârstă de 21 de ani.

„Fady este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa asta, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Practic, noi am crescut împreună. Fady este dragostea vieţii mele”, a spus Simona, la filmările unui show difuzat de Antena 1.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X