evzmonden.ro Web analytics

LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ

LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ
LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! Simona Trașcă, apariție INCENDIARĂ

Cine spune că frumusețea este trecătoare și că o femeie nu mai este la fel de sexy ca în tinerețe nu a cunoscut unele vedete de la noi, care deși se apropie vertiginos de 40 de ani arată mai bine ca la 20 de ani.

Unul dintre exemple este Simona Traşcă, o bomba sexy ce nu se dă în lături de la niciun scandal la emisiunile tv, de dragul audienţelor. Seducătoarea blondă a demonstrat acest lucru seara trecută într-o emisiune TV de la Antena 1 când și-a făcut apariția îmbrăcată foarte sexy, cu un decolteu ameţitor.

Aseară, Simona a vorbit fără restricții despre viaţa ei personală, iar la final a renunțat la inhibiții și a făcut un show fierbinte, când a început să danseze lasciv.

“Nu e adevărat, cu Andrei sunt prietenă. De Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătoresc ziua Independenţei, sunt singură momentan. Vreau o relaţie de lungă durată. Eu o să îmi găsesc băiatul potrivit, când cineva mă cunoaşte vede cum sunt imediat. Eu am avut relaţii care s-au terminat din cauza lor. I-am prins că mi-au făcut ceva sau nu ne-am înţeles şi ne-am despărţit. În ziua de azi e greu să ai o relaţie, cei din generaţia veche îşi văd de familie, de asta ne-a lăsat Dumnezeu să avem o familie. Pe mine mă reprezintă muzica şi dansul, a mărturisit Simona în emisiunea “Agenţia VIP”.

Dacă la TV este o o bomba sexy, acasă Simona Trașcă este o mamă grijulie pentru  fiul său, Fady, în vârstă de 21 de ani.

„Fady este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa asta, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Practic, noi am crescut împreună. Fady este dragostea vieţii mele”, a spus Simona, la filmările unui show difuzat de Antena 1.

Sursă foto: Facebook


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X