}

La asta NU te-ai fi asteptat! Andreea Banica, amintiri incredibile din copilarie: „Meseria mea de bază era hoţia…”

La asta NU te-ai fi asteptat! Andreea Banica, amintiri incredibile din copilarie: „Meseria mea de bază era hoţia…”
La asta NU te-ai fi asteptat! Andreea Banica, amintiri incredibile din copilarie: "Meseria mea de bază era hoţia..."

La asta NU te-ai fi asteptat! Andreea Banica, amintiri incredibile din copilarie: „Meseria mea de bază era hoţia…”

Andreea Banica isi aduce aminte cu nostalgie de perioada copilariei sale, care nu a fost una lipsita de nazbatii! Vedeta a povestit pentru Adevarul, diverse nazbatii pe care le facea pe vremea cand era micuta.

„Am avut o copilărie superbă la malul mării, nimeni nu a avut o copilărie ca a mea, cu cheia de gât pe plajă, la soare. Eu plecam de acasă în costum de baie. Am stat în Eforie, nu erau foarte multe lucruri de făcut acolo, mai ales toamna şi iarna. Te apucă depresia când pleacă toată lumea de acolo…

Bunicii mei din partea mamei erau tot în Eforie, iar pe bunicii din partea tatălui foarte puţin i-am prins în viaţă şi eram foarte mică, nu îmi aduc aminte. Dar eu la mare îmi petreceam tot timpul, chiar şi în vacanţe. Aia era vacanţa cea mai frumoasă, când venea vara şi venea lumea acolo, era plin, era frumos, se întâmplau tot felul de lucruri”, a declarat artista.

Indragita artista si-a adus aminte si de boacanele pe care le facea in copilarie.

„Dar ce nu făceam… Făceam multe. Mă suiam în copaci, cădeam, aveam mereu julituri în genunchi. Tata mereu îmi spunea că dacă nu am grijă de mine şi mă lovesc, când voi fi mare voi avea nişte semne urâte şi a avut dreptate, chiar am pe genunchi semne.

Furam flori şi varză din curţile vecinilor, furam mâncare, orice găseam. În primul rând asta făceam, eram hoaţă. Meseria mea de bază era hoţia, de mică m-am descurcat. Treceam calea ferată, deşi nu aveam voie, mă prindea tata şi mă ţinea într-o mamă de bătaie până acasă. Am căzut în Techirghiol când era îngheţat, noroc că m-a scos mama”, a povestit ea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X