La asta nu se aștepta nimeni! ADEVĂRUL CRUD despre un artist CELEBRU! A MĂRTURISIT TOTUL la TV: „Am trăit…”

La asta nu se aștepta nimeni! ADEVĂRUL CRUD despre un artist CELEBRU! A MĂRTURISIT TOTUL la TV: „Am trăit…”
La asta nu se aștepta nimeni! ADEVĂRUL CRUD despre un artist CELEBRU! A MĂRTURISIT TOTUL la TV: „Am trăit...”
Autor:

La asta nu se aștepta nimeni! What’s UP, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a dezvăluit ce meserii a practicat înainte să devină celebru.

De obicei, oamenilor le este rușine să recunoască că au pornit în viață de la munca de jos, însă celebrul cântăreț a povestit totul într-un interviu realizat în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„Printre primele joburi a fost să pun parchet şi nu era laminat. Se punea greu. Pe urmă am vândut haine. Am fost şi dispecer”, a spus What’s UP la „Vorbește lumea”.

În aceeași emisiune, artistul a vorbit și despre nunta cu soția lui, Simina: „Când m-am îmbrăcat, m-am întrebat . Apoi, cea mai mare emoţie a fost atunci când s-a terminat. Nu îmi venea să cred că s-a terminat şi că eu nu am apucat să mă simt bine. Toată nunta am salutat oameni, am pupat oameni. Am trăit nunta abia când m-am uitat pa filmări. Până atunci, n-am înţeles nimic”, a mai declarat What’s Up la Pro TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X