La 80 de ani, Irina Loghin si-a dublat veniturile! Iata ce SUMA COLOSALA a incasat indragita artista. Cifrele sunt ametitoare!

Este evident ca Irina Loghin a reusit sa isi dubleze veniturile din muzica! In anul 2017, artista si-a infiintat firma “Floare de colt SRL”, prin care si-a desfasurat activitatea muzicala. In anul infiintarii, artista, in varsta de 80 de ani, a reusit sa bifeze un profit net de 136. 701 lei, informeaza WOWBIZ.

Potrivit ultimelor date oferite de Ministerul Finantelor, firma infiintata de Irina Loghin se bucura anul acesta de un profit mult mai mare, de aproximativ 50. 000 de euro, adica dublu fata de cel inregistrat in anul precedent. La sfarsitul anului 2018, “Floare de colt SRL” avea datorii de 22.910 lei, mai mari decat cele de la finalul lui 2017, care au fost de 3.072 de lei.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Nu este un secret ca Irina Loghin si-a dublat veniturile din muzica! Sursa mai sus mentionata a sustinut recent ca, in decembrie 2017, firma Irinei Loghin a fost somata de Fisc sa-si achite datoriile. La 4 decembrie 2017, Administratia Sector 1 a Finantelor Publice – Serviciul Colectare si Executare Silita a emis o lista cu mai multe firme cu datorii, printre care si “Floare de colt SRL”.