}

La 11 ani de la divortul de Petre Roman, Miora Roman a vorbit despre SOTIA acestuia: „Nu-l lasa nici macar sa…”

La 11 ani de la divortul de Petre Roman, Miora Roman a vorbit despre SOTIA acestuia: „Nu-l lasa nici macar sa…”
La 11 ani de la divortul de Petre Roman, Miora Roman a vorbit despre SOTIA acestuia: "Nu-l lasa nici macar sa..."

La 11 ani de la divortul dintre Petre si Mioara Roman, fostul premier a ales sa isi caute fosta sotie din ce in ce mai rar, preferand sa isi canalizeze toata atentia asupra casniciei actuale. Indurerata, Miora Roman a oferit dezvaluiri emotionante despre familia sa.

Dupa ce s-a casatorit cu Silvia Chifiriuc, in 2009, relatiile dintre Petre Roman si familia sa au ajuns sa se raceasca considerabil, iar gurile rele spun ca actuala sotiei a fostului premier ar avea o contributie in acest sens.

Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate’, a dezvaluit Miora Roman pentru Click.ro.

In plus, Miora Roman traieste singura, este bolnava si lasa impresia ca are nevoie de alinare: ‘Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică’.

Reamintim ca dupa divortul de Petre Roman, Mioara Roman a trait clipe de cosmar. Sotia fostului premier a fost data afara din casa RAAPPS unde locuia, iar ulterior a ajuns sa traiasca cu chirie. Dupa o perioada de sacrificii, Oana Roman a reusit sa isi mute mama intr-un apartament in care nu este obligata sa plateasca chirie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X