KREM şi DOMINIQUE au strâns sute de aplauze într-un club din CAPITALĂ

KREM şi DOMINIQUE au strâns sute de aplauze într-un club din CAPITALĂ
KREM şi DOMINIQUE au strâns sute de aplauze într-un club din CAPITALĂ

Dominique şi Krem au fost prezenţi pe scenă clubului Bellagio, duminică seară, la evenimentul caritabil organizat de AJC, o petrecere cu scop caritabil, la care au cântat mai mulţi artişti, printre care AlinaEremia, Adda şi Amna, Nico, Shoby şi mulţi alţii.

Dominique şi Krem au ales să cânte live, tânăra artista de 16 ani având déjà bandul ei, cu care cânta de mai bine de doi ani. Cei doi au cântat mai multe cover-uri, interpretare personală, Krem improvizând pe moment, precum şi prima piesă lui Dominique, “Eroul meu” un featuring cu Krem, produs în studiourile “Lanoy Production”.

Pentru acest eveniment, Dominique a ales să poarte o rochie personalizată, aşa cum obişnuieşte să se îmbrace încă de la primele apariţii la TV.

“Mulţumim din suflet pentru invitaţie! Sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să ne distrăm împreună şi să facem un act caritabil! Succes AJC şi la cât mai multe realizări şi evenimente reuşite. Pe scenă m-am simţit excelent, mai ales că am fost surprinsă într-un mod foartep lacut de modul în care am fostp rimita de toţi cei prezenţi. Voi sunteţi eroii mei!”, ne-a declarant Dominique.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X