Cu câteva zile în urmă se anunțase că familia Melencu, părinții Luizei, fata din Caracal care a dispărut încă din primăvara acestui an, ei bine, această familie va merge la Palatul Cotroceni.

Scopul e ca oamenii aceștia să afle niște răspunsuri, speră ei, de la cel mai înalt for al statului, cu privire la situația în care se află ancheta. Mai ales că ei nu știu nimic de fata lor.

Practic, acești oameni vin la președintele lor ca la ultima speranță de a li se face lumină în privința dosarelor acestui controversat caz.

Așa cum arată portalul www.antena3.ro, familia Melencu va avea o mare surpriză, pentru că nici pomeneală să se întâlnească cu șeful statului.

Citește și: Coronavirus. Cristi Chivu este captiv in Italia! Cum isi protejeaza familia

Din informațiile de până acum, conform sursei citate, familia Melencu se va întâlni cu un consilier al președintelui, anume Andrei Muraru.

Situația aceasta a provocat deja reacția avocatei familiei Melencu. Carmen Obârșan a vorbit la Antena 3 despre această situație :

“Dovadă ce mult ţine preşedintele la cetăţenii români. A spus “am rugat un consilier” – aşa că la a șaptea spiţă – “să vorbească cu doamna Melencu”.

Faţă de această exprimare a domnului preşedinte, nu pot să spun decât să îi fie ruşine!”, a spus avocata.