}

Kim Kardashian S-A FĂCUT DE TOT RÂSUL în plină stradă!

Kim Kardashian S-A FĂCUT DE TOT RÂSUL în plină stradă!
Kim Kardashian S-A FĂCUT DE TOT RÂSUL în plină stradă!

Kim Kardashian a încercat să reproducă o imagine celebră, cu eleganta și delicata actriță Audrey Hepburn. Numai că, spre deosebire de Audrey Hepburn, Kim Kardashian s-a făcut de tot râsul!

Aflată la Miami, unde filma o reclamă pentru o nouă băutură energizantă, Kim Kardashian s-a urcat pe bicicletă și a început să pedaleze. Îmbrăcată toată în negru, cu părul strâns într-o coadă, Kim Kardashian a copiat o imagine cu Audrey Hepburn, de acum 50 de ani.

Numai că, la un moment dat, Kim Kardashian a căzut de pe bicicletă, în văzul tuturor. Și, de parcă nu era de ajuns, a rămas întinsă pe asfalt, cel mai probabil, de rușine.

Kim Kardashian a realizat și o ședință foto, iar în cele din urmă a plecat mergând pe lângă bicicletă, pentru a nu se face de râs cu o nouă căzătură.

kim kardashian penibil

Aceasta este imaginea cu Audrey Hepburn pe care Kim Kardashian a încercat să o recreeze:

audrey hepburn pe bicicleta

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • taratura asta se vrea a fi Audrey Hepburn ?
    pai tu bai parasuta ce esti, nu te ridici nici pana la glezna acelei femei. Uita-te tu cate acte de caritate a facut si ce viata a dus acea femeie si tu cu zecile tale de milioane te scalzi numai in lux de prost gust, cocalaresc. Mars in cusca javra !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X