Keo, fiul lui Mihai Constantinescu, despre starea de sanatate a tatalui sau

Keo, fiul lui Mihai Constantinescu, despre starea de sanatate a tatalui sau
Keo, fiul lui Mihai Constantinescu, despre starea de sanatate a tatalui sau
Autor:

Keo, fiul lui Mihai Constantinescu, despre starea de sanatate a tatalui sau! Mihai Constantinescu a în vârstă de 73 de ani, a suferit un stop cardio-respirator si a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Pentru ca a vrut ca fanii sai sa primeasca doar muzica din parte lui, cantaretul nu a vrut sa spuna niciodata ce probleme de sanatate are.

Dupa ce Mihai Constantinescu a ajuns la spital, in presa online au aparut informatii false despre starea de sanatate a celebrul cantaret. Se spunea ca a făcut de trei ori stop cardio-respirator, insa Keo a spus că acest lucru s-a intamplat doar o dată, acasă, când a fost chemată salvarea.

„Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător. Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă. Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv”, a spus Keo, potrivit spynews.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X