Katy Perry, cântăreața americană nominalizată la Grammy, în vârstă de 34 de ani, este acuzată de comportament sexual nepotrivit, de un bărbat și o femeie, potrivit foxnews.com.

Prezentatoarea TV Tina Kandelaki a declarat pentru publicația rusească StarHit că artista, în stare de ebrietate, i-a făcut avansuri sexuale în timp ce erau la o petrecere privată, potrivit Mediafax.

Acuzația a venit la câteva zile după ce un model care a apărut în videoclipul “Teenage Dream”, Josh Kloss, a făcut comentarii similare la adresa starului. Bărbatul a scris pe contul personal de pe Instagram că Perry era rece cu el când erau și alții în preajmă, dar foarte sociabilă când erau singuri.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Mai mult, cântăreața l-a invitat la un club de striptease, dar el a refuzat. De asemenea, la o petrecere, artista ar fi tras de lenjeria modelului pentru a le arăta celor din jur părțile sale intime.

Reprezentanții lui Katy Perry nu au comentat acuzațiile.