Kate Middleton susține că trucurile ei de frumusețe sunt răspândite pe tot Internetul

Kate Middleton susține că trucurile ei de frumusețe sunt răspândite pe tot Internetul
Kate Middleton susține că trucurile ei de frumusețe sunt răspândite pe tot Internetul
Autor:

 Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 35 ani, a devenit în ultimii ani un adevărat trendsetter. Hainele pe care le poartă în aparițiile sale publice se vând apoi în doar câteva minute din magazinele online, trucurile ei de frumusețe sunt răspândite pe tot Internetul, iar fiecare mișcare îi este urmărită, analizată și copiată.

Se pare că frumoasa Kate a rămas fidelă unor trucuri de beauty din vremea în care era foarte tânără, iar metodele folosite de ea pentru ten impecabil, recomandat de Ducesă sunt răspândite pe tot Internetul

Kate își curăță fața în fiecare zi cu o cârpă îmbibată în apă călduță și preferă produsele de demachiere sub formă de spumă sau de gel, pe care le masează delicat pe piele, după care își curăță temeinic tenul cu o cârpă bine îmbibată în apă călduță.

Trucul ei de frumusețe nu se bazează pe accesorii actuale de beauty, nici măcar pe bureți de baie, ea se foloseau de cârpe îmbibate în apă călduță pentru a-și curăța tenul și pielea.

Mai mult decât atât, se pare că o serie de specialiști în frumusețe au declarat public că metoda lui Kate este una cât se poate de sănătoasă pentru că, spre diferență de dischetele demachiante, care nu curăță întotdeauna atât de bine machiajul, o cârpă umedă, călduță, nu numai că poate șterge orice tip de machiaj, dar acționează și ca un exfoliant delicat asupra pielii, iar dacă demachierea este făcută cu mișcări circulare, un astfel de procedeu poate stimula circulația sângelui și poate ajuta pielea să-și recapete strălucirea naturală, potrivit Unica.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X