Kate Middleton și William au trecut la acțiune. Breaking news în Casa Regală

După perioada tensionată din Familia Regală britanică, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a realizat câteva portrete, ca un tribut plin de importanță adus pentru comunitatea evreiască din Marea Britanie, care marchează 75 de ani de la sfârșitul Holocaustului, citează The Telegraph.

Pentru că este pasionată de fotografie, portretele au fost realizate chiar de Kate Middleton. Aceasta i-a invitat la Palatul Kensington pe Steven Frank, în vârstă de 84 de ani și pe Yvonne Bernstein, în vârstă de 82 de ani, doi supraviețuitori ai Holocaustului. Portretele lor vor fi incluse într-o expoziție care va apărea anul acesta.

Ce spune Kate Middleton despre drama trăită de Yvonne Bernstein și Steven Frank

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

„În ciuda dramei de neimaginat pe care au trăit-o, Yvonne Bernstein și Steven Frank sunt două dintre cele mai curajoase persoane pe care am avut privilegiul să le cunosc. Am vrut să realizez portretele într-un mod personal și să celebrez familia și viața pe care ei și-au construit-o. Ei și-au adus și obiecte cu o semnificație personală care apar în fotografii”, a declarat Kate Middleton, citează elle.ro.

„Și-au amintit cu tristețe, dar și cu recunoștință experiențele trăite, deoarece au fost norocoși că au putut trece peste. Poveștile lor vor rămâne cu mine mereu. Sunt extrem de norocoasă că am putut să cunosc doi dintre supraviețuitori. Este important ca amintirile lor să fie auzite de următoarele generații, iar ceea ce au trăit ei să nu fie uitat. A fost o adevărată onoare să fac parte din acest proiect și sper ca amintirile lui Yvonne și Steven să fie păstrate vii”, a mai adăugat ea.

„Sper ca oamenii care văd aceste imagini să nu fie atenți doar la frumusețea fotografiei, ci să se gândească și la oamenii din spatele lor și la familiile pe care le-au pierdut în urma Holocaustului”, a mai declarat ducesa.

William și Kate, împreună la evenimentul dedicat Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Kate Middleton și Prințul William au participat la o ceremonie de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Se împlinesc 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare din Auschwitz-Birkenau, iar cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a împărtășit imagini cu adevărat emoționante cu doi dintre supraviețuitorii Holocaustului, alături de nepoții lor.