Dupa anuntul care a uimit intreaga lume, Kate Middleton este profund ranita! Aceasta a incercat sa intervina intre Harry si William.

Regina Elisabeta, Printii Charles si Printul William sunt dezamagiti dupa decizia categorica a lui Harry si Meghan Markle, mai exact de a renunta la statutul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, informeaza DcNews.

In ciuda faptului ca Kate Middleton a fost „ranita profund” de acest eveniment neasteptat, un expert in Familia Regala, Katie Nicholl este de parere ca ducesa de Cambridge ar fi incercat sa linisteasca apele intre William si Harry.

Amintiți-vă că în trecut ea și Harry erau incredibil de apropiați

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

„Știm că au existat tensiuni în familie, dispute și conflicte în spatele scenei. Cred că dincolo de toate acestea, Kate a încercat să îi împace. Amintiți-vă că în trecut ea și Harry erau incredibil de apropiați. Ea, Harry și William erau un trio special și cred că își dorește să repare această ruptură dintre ei”, a declarat ea.

Se vor apropia din nou, dacă nu pentru ei, pentru copiii lor

„Cândva, în viitor, cei patru se vor apropia din nou, dacă nu pentru ei, pentru copiii lor, pentru că… copiii familiei Cambridge l-au întâlnit pe Archie doar de câteva ori. Cred că asta se datorează faptului că Ducii de Sussex locuiesc în Windsor, iar Ducii de Cambridge în Londra”, a completat ea, fiind ferm convinsa ca relatia dintre Printul Harry si Printul William se va indrepta.

A fost întotdeauna dorința lui ca proprii copii să fie apropiați de copiii lui William

„Acum că Ducii de Sussex vor petrece o bună perioadă a anului în altă țară, trebuie să te întrebi, cum se va forma această legătură între verișori? Harry a fost foarte apropiat de verișorii săi. A fost întotdeauna dorința lui ca proprii copii să fie apropiați de copiii lui William”, a mai spus.

„Cred că toată lumea speră că ei pot lăsa în urmă această perioadă dificilă, pot uita problemele și îi pot lăsa pe verișori să petreacă timpul împreună atunci când se află în aceeași țară”, a completat Katie.