Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, devastat de dure după pierderea părinților săi. „Încerc sa fiu un exemplu pentru oamenii care își pierd familia…”

Pe 19 martie 2018, Andrei Gheorghe, tatăl vitreg al Katarinei, murit la vârsta de 56 de ani, iar pe 10 decembrie 2019, fosta soţie a jurnalistului a murit la vârsta de 52 de ani. Petruţa Gheorghe s-a stins după ce o boală necruțătoare a doborât-o.

La doar 21 de ani, Katarina a trăit o adevărată traumă. Pierderea celor doi părinţi au îngenuncheat pe Katarina, fiica Petruței și a lui Andrei Gheorge. Despre acest subiect extrem de delicat, Katarina a vorbit într-o emisiune de la Pro TV.

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, devastată de durere: „Încerc sa fiu un exemplu pentru oamenii care își pierd familia…”

Citește și: Dosare de presa. Dan Capatos, interviu exploziv pentru Evenimentul Zilei

„Personal cred că m-am prăbușit. Chiar cred că am avut niște momente foarte grele. Tristețea, pierderea, depresia nu-i un lucru de care poți să treci peste. Asta spunea și mama tot timpul. Nu poți să sari peste ea și să pleci. E un lucru pe care trebuie să îl trăiești, un lucru prin care trebuie să treci, să ți-o asumi și să-ți trăiești durerea și tristețea că altfel o să rămână în fundul capului tău și reiese în momente în care nu trebuie să mai fi trist”, a dezvăluit cântăreața la ”Vorbește lumea”.