Kanal D va da lovitura de grație! Cu ce poveste se vor impune pe piața de media. Este vorba despre un nou serial ce spune povestea impresionanta a unei femei care lupta sa-si indeplineasca visurile, intr-o societate traditionalista, inflexibila.

Kanal D a promis că le va aduce in curand telespecatorilor serialul “Gulperi”, iar fanii serialelor turcesti vor avea ocazia sa o revada in rolul principal pe Nurgul Yesilcay, talentata actrita care a stralucit in “Furtuna pe Bosfor”, “Dragoste si Pedeapsa” si “Kosem”.

Scenariul ne introduce alert in viata tumultuoasa a lui Gulperi. Femeia este nevoita sa se opuna chiar familiei sale care ii controleaza fiecare pas. Inca de la o varsta frageda, Gulperi sufera in fata opacitatii tatalui ei care o face sa renunte la studii si chiar la prima ei dragoste.

Citește și:

Orizontul tinerei pare sa capete forta odata cu intalnirea cu Eyup, care se indragosteste de Gulperi in timp ce acesta isi desfasoara stagiul militar in Izmir; cei doi fug impreuna la familia acestuia, dar tanara femeie se loveste de ostilitatea familiei partenerului de viata. Dezamagirile lui Gulperi sunt alinate doar de cei trei copii ai sai. Iar cand destinul pare sa le surada, cei doi soti si copiii gasindu-si linistea intr-un nou camin, Gulperi intra intr-un nou malaxor al tragediei. Eyup moare intr-o calatorie de afaceri in Siria. Nevoita sa se intoarca in casa familiei lui Eyup, tanara este tinta agresiunii cumnatului ei. Il raneste pe agresor in timpul tentativei de viol, iar legea stramba o arunca in spatele gratiilor pentru fapta sa.

Citește și:

Cat timp se afla in inchisoare, socrii ei o acuza in fata copiilor ei de incitare la viol, dar si de moartea tatalui lor, in incercarea de a-i indeparta pe acestia de propria lor mama. La iesirea din inchisoare, pe Gulperi o asteapta incercari teribile, dar si misiunea de a-si recastiga propriii copii.

O noua dragoste se reaprinde in sufletul lui Guperi, iar luptele ei sunt pe masura acestei iubiri.

Nu pierdeti, in curand, la Kanal D, o noua poveste de viata plina de tensiune, rasturnari de situatie si emotie – „Gulperi”, cu Nurgul Yesilcay in rolul principal.