Kanal D a făcut un anunț de ultim moment! Bombă în lumea televiziunii! Ce li se pregătește admiratorilor

Kanal D a făcut un anunț de ultim moment! Bombă în lumea televiziunii! Ce li se pregătește admiratorilor
Kanal D a făcut un anunț de ultim moment! Bombă în lumea televiziunii! Ce li se pregătește admiratorilor
Autor:

Kanal D a făcut un anunț de ultim moment! Primul sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei”, care a tinut in fata micilor ecrane, milioane de telespectatori, in cele opt luni de difuzare, timp in care concurentii care si-au dorit sa isi gaseasca sufletul pereche, ajunge la final sambata, 13 iulie, la ora 15:30, odata cu difuzarea Galei care isi va desemna castigatorul.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii este in desfasurare; dupa castingul desfasurat in Bucuresti saptamana trecuta, astazi si maine, in intervalul orar 12:00 – 18:00, cei dornici sa isi incerce sansa de a fi parte din cel de-al doilea sezon sunt invitati la castingul de la Cluj (Grand Hotel Italia – strada Vasile Conta, numarul 2).

Fanilor emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei” li s-a pregatit o surpriza, odata cu debutul celui de-al doilea sezon al show-ului prezentat de Andreea Mantea. Calatoria noilor concurenti aflati in cautarea dragostei va incepe imediat dupa alegerea castigatorului primului sezon “Puterea Dragostei”, luni, 15 iulie. Emisiunea, filmata in Turcia, va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 11:00 si ora 17:00, iar Galele eliminatorii, in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30.

Kanal D dă lovitura anului în media. Emisiunea prezentată de celebra Andreea Mantea a primit „verde” pentru un nou sezon. Prezentatoarea este cea mai încântată, fiind emisiunea ei de „suflet”.
Andreea Mantea a mărturisit că emisiunea „Puterea dragostei”, pe care o moderează, că este proiectul cel mai apropiat de sufletul ei.  Primul sezon se apropie cu pași repezi de final, însă surpriza este că va exista și cel de-al doilea sezon.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X