evzmonden.ro Web analytics

Justin Theroux, despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator…”

Justin Theroux, despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator…”
Justin Theroux, despre divorțul de Jennifer Aniston: „A fost devastator...”
Autor:

Justin Theroux, despre divorțul de Jennifer Aniston. Chiar dacă cei doi au decis să nu facă publice motivele care au condus la divorț, Justin Theroux a vorbit deschis despre acest subiect.

Justin Theroux și Jennifer Aniston au divorțat după o relație ce a durat patru ani, iar acum actorul a mărturisit cât de mult l-a durut separarea de fosta lui soție.

Vestea bună este că a fost probabil – îmi aleg cuvintele foarte atent – a fost cea mai gentilă separare, în care nu a existat nicio animozitate”, a declarat Justin pentru The New York Times, potrivit unica.ro.

Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul nu caută să arunce cu săgeți în celălalt. Mai degrabă este amiabil. Este plictisitor, dar, știți, ne respectăm suficient încât a fost cât s-a putut de nedureros”, a explicat Theroux.

„A fost devastator”, a adăugat el, „doar în sensul că prietenia noastră nu va mai fi la fel. Dar prietenia se schimbă și avansează, deci de această parte suntem amândoi mândri”, a arătat actorul.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în august 2015, iar patru ani mai târziu, cei doi au pus punct relației lor. În momentul separării, cei doi au lansat o declarație comună: „În efortul de a reduce speculațiile viitoare, am decis să ne anunțăm separarea. Această decizie a fost comună și luată cu dragoste la sfârșitul anului trecut. Suntem doi foarte buni prieteni care au decis să nu continue precum un cuplu, dar care abia așteaptă să își continue prietenia pe care o prețuim atât de mult”, s-a arătat în comunicat.

Theroux a oferit  câteva informații privind motivul separării: „Au fost câteva evenimente minuscule, dar totul s-a simțit ca 10 pe scara Richter dacă faci titlul destul de mare și lasciv”, a spus actorul.

Întrebat dacă în prezent are o altă relație, Justin Theroux a răspuns: „Aceasta este partea în care ridic din sprânceană și nu răspund la întrebare?”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X