Justin Bieber, tot mai aproape de arest

Justin Bieber, tot mai aproape de arest
Justin Bieber, tot mai aproape de arest

Superstarul canadian, Justin Bieber, se joacă cu focul!

Bieber este din nou aproape de arest, după ce sâmbătă seară  poliţia a primit patru sesizări diferite pe numele cântăreţului. Petrecerile pe care le organizează îi terorizează pe vecini.

Toate telefoanele reclamau deranjarea ordinii publice si au fost primite la ore diferite:  8:30 PM, 12:50 AM, 1:50 AM si 3:00 AM.  Justin a acceptat să dea muzica mai încet, motiv pentru care nu s-a ajuns foarte departe, informează TMZ.

Este sub supraveghere juridică timp de 2 ani

Cu toate acestea, cântăreţul este în continuare sub supravegherea poliţiştilor în urma problemelor pe care le-a avut cu poliţia.

Printre cele mai cunoscute incidente care-l implică pe Bieber se numără lovirea unui paparazzi cu maşina şi vandalizarea casei unui vecin.

În ultima lună, poliţia a primit mai multe sesizări referitoare la cântăreţ, iar dacă lucrurile continuă pe acest drum, cel mai probabil este ca Bieber să ajungă din nou după gratii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X