Justin Bieber suferă de o boala cumplită și fără leac. Justin Bieber se numără printre cei mai iubiți artiști ai lumii, însă puțini știu că are probleme grave de sănătate. Starul pop canadian și-a anunțat fanii că a fost diagnosticat cu o boală transmisă prin mușcătura unei căpușe.

Este vorba despre boala Lyme, o boală infecțioasă cu afectare sistemică produsă de o bacterie (Borrelia burgdorferi), transmisă omului prin înțepătura unor căpușe din genul Ixodes infectate.

Artistul a anunțat pe Instagram cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. Și că, mai mult, suferă și de o infecție virală cronică, potrivit BBC.

„Au fost câțiva ani grei”, a scris artistul în vârstă de 25 de ani pe Instagram.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Vedeta a spus că s-a săturat de speculațiile aduse la adresa lui pe rețelele de socializare că ar avea o problemă cu drogurile.

Justin Bieber suferă de o boala cumplită și fără leac: Am fost recent diagnosticat cu boala Lyme

„Ei nu știu că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme” și nu doar asta, dar cântărețul a suferit și de mononucleoză, o infecție cronică și severă, care i-a afectat „pielea, funcția creierului, energia și starea generală de sănătate”.

El a spus că primește „tratamentul potrivit” și că va dezvălui mai multe în documentarul care urmează să fie lansat pe Youtube, despre viața lui.