Justin Bieber, pus la pământ de o boală grea! De peste doi ani celebrul artist se luptă să învingă afecțiunea care îi distruge viața. Idolul unei generații întregi a fost acuzat inițial că era dependent de droguri. Ce se va întâmpla cu sănătatea lui Justin Bieber.

Justin Bieber, starul de origine canadiană, în vârstă de 25 de ani a anunțat, miercuri, pe Instagram că a fost diagnosticat cu boala Lyme. (citește pe doctorulzilei.ro ce este boala Lyme și cum se manifestă)

În mesajul postat de cântăreț se pare că fanii acestuia l-au acuzat că ar fi consumat droguri și de aceea arată atât de rău. Însă, Bieber a anunțat pe toată lumea că boala i-a afectat pielea și sănătatea, de aceea nu arată atât de bine.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Justin Bieber a mai spus că are această boală incurabilă de ani de zile și că doar în ultimii doi ani a făcut tot posibilul pentru a obține tratamentul potrivit. Acesta promite fanilor că se va întoarce mai puternic și mai bun ca niciodată.

„În timp ce o mulțime de oameni continuau să spună că Justin Bieber arată ca un c****, pe meth (n.r. – Metamfetamina), etc., am fost recent diagnosticat cu virsului Lyme. Boala mi-a afectat pielea, funcția creierului, energia și sănătatea generală.

Au trecut trecut doi ani pentru a obține tratamentul potrivit care mă va ajuta la tratarea acestei boli incurabile, dar vă asigur că mă voi întoarce mai puternic și mai bun ca niciodată”, a fost mesajul postat de Justin Bieber pe Instagram, platforma social-media unde este urmărit de 124 de milioane de fani.

 „Yummy”, ultimul hit a lui Bieber

În urmă cu o săptămână, vedeta și-a lansat ultimul hit intitulat „Yummy”. Piesa lui Bieber a înregistrat pe Youtube aproape 32 de milioane de vizualizări în doar o săptămână.