Jurnaliștii vor fi scutiți de impozit. Mircea Badea a explodat: „Este o mizerie, sub demnitatea mea”

După ce Camera Deputaților a adoptat propunerea legislativă, potrivit căreia jurnaliştii şi IT-iștii vor fi scutiţi de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, Mircea Badea a comentat informația.

Jurnaliștii vor fi scutiți de impozit! „Vreau să denunţ această porcărie. Nu sunt de acord deloc cu ea…

„Cresc salariile în presă. Jurnaliştii vor fi scutiţi de impozit la fel ca IT-iștii”. Asta mi se pare cu adevărat odios. Eu vreau să spun că asta este o mizerie. Vreau să denunţ această porcărie. Nu sunt de acord deloc cu ea. Exclus ca eu să beneficiez de aşa ceva! Consider că este o mare mizerie. Ideea este ca oamenii să plătească impozit, nu să fie scutiţi de impozit. Ca să meargă o societate înainte, este nevoie de bani, nu de scutiri.

“Mi se pare sub demnitatea mea ca om”

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

În cazul în care nu voi avea încotro, că mă obligă legea şi nu vreau să fac puşcărie, o să donez o sumă mai mare decât impozitul. 10% din veniturile mele înseamnă o sumă destul de importantă. Mi se pare sub demnitatea mea ca om să fiu scutit de impozit. Vreau să plătească şi IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu “, a spus Mircea Badea, în emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.