Despre Julia Roberts nu mai trebuie să spunem nimic. Numele ei vorbește despre sine. Despre cariera ei fulminantă în industria filmului. Este o stea!

Dar a existat un film anume, cel care a propulsat-o definitiv în Cetatea de la Holywood.

Actrița a vorbit recent despre această peliculă, considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

Este vorba, probabil ați ghicit, despre ”Pretty woman”. Povestea unei femei ușoare care întâlnește un bărbat foarte bogat. Rolul bărbatului e jucat de o altă mare stea a cinematografiei, Richard Gere.

Julia Roberts a declarat într-un interviu pentru revista ”Variety” că filmul ar fi trebuit să aibă o cu totul altă poveste. Nicidecum nu ar fi fost una fericită. În special, scena de final trebuia să se desfășoare în cu totul alt mod.

Citește și: Secretul unei vedete de la Hollywood a fost dezvăluit! Cum își întreține frumusețea Julia Roberts?

Julia spune că, după ce a citit scenariul, cel inițal, nu a vrut să primească rolul. ”Nu aveam nimic de-a face cu un film de acel fel”, spune actrița, conform ziarului spaniol ABC, citat de portalul www.dcnews.ro.

Lucrurile nu rămân așa. Scenariul se modifică, însă abia după ce ajunge în studiourile Disney. Producătorii de acolo au schimbat povestea. Au făcut-o să fie cea pe care am admirat-o cu toții pe marile, și pe micile, ecrane.

Și încă ceva. Spus acum de Julia. Filmul, în prima variantă, ar fi trebuit să poarte un alt titlu. S-ar fi numit ”3.000”.

Actrița mai arată că filmul ar fi trebuit să fie mult mai întunecat, mai trist. Știți scena de final, când milionarul se duce acasă la iubita lui, cu limuzina, și urcă pe o scară, să-i dăruiască flori. Așa am văzut noi.

Dar prima variantă a scenei de final arăta altfel. Femeia ușoară se urcă în limuzina milionarului. După care bărbatul o împinge pe prostituată din mașină. Și îi aruncă un teanc de bani, după care ordonă șoferului să pornească automobilul. Femeia rămânea în urmă, singură.

Ei bine, Julia Roberts nu a vrut să joace într-un film atât de crud.

Regizorul Gary Marshall a fost cel care a fost de acord ca scena de final să fie modificată. Și să ne arate un happy-end în stil american. Un final fericit!

”Frumuşica” – iată titlul tradus în românește al filmului lansat în 1990, care a făcut deja istorie, pentru că multe generații l-au văzut până acum. Și de fiecare dată cu aceeași plăcere.