Jojo și-a îndeplinit visul! Cătălina Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, și-a îndeplinit visul cel mare. Actrița este extrem de fericită și a dezvăluit asta tuturor.

Jojo și-a îndeplinit visul!  Artista a fost căsătorită și are un băiat cu fostul soț. În prezent, Jojo are o relație cu Paul Ipate, căruia i-a dăruit o fetiță. Uite ce spune Jojo despre copii săi.

“Diminețile noastre uneori sunt agitate, alteori sunt line, că o simfonie de Mozart. În fiecare seară îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. În fiecare dimineață, deși uneori nu dorm suficient, mă trezesc cu sufletul bogat. Și atunci parcă mi se ia un val de pe ochi… și am un sentiment magic de… întreg. Nu știu cum să explic că să mă fac înțeleasă mai bine”, a scris Jojo pe pagina de Instagram.

Jojo și-a îndeplinit visul! Când le cuprind copiilor mei obrajii în palme și le privesc scânteile din ochi, știu că am făcut în viață asta ceva bun”

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“O mare parte din viață ne-o petrecem alergând după tot felul de lucruri, având senzația că totuși ne mai lipsește ceva. Eu am început să fac acest exercițiu zilnic. Să conștientizez că am de fapt tot. Că nu îmi lipsește nimic. Și să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se oferă. Viață e un cumul de pierderi și câștig. Dacă ați avea de ales însă, ați alege să o trăiți din nou? Așa cum este ea, cu suișuri și coborâșuri. Când le cuprind copiilor mei obrajii în palme și le privesc scânteile din ochi, știu că am făcut în viață asta ceva bun”, a adăugat ea.