Jojo are un secret! Actrita a dezvaluit cum reuseste sa isi mentina silueta intr-o forma de invidiat: “E cea mai buna forma de miscare”

Jojo este mama a doi copii si se poate lauda cu o silueta demna de invidiat! Pe pagina sa de socializare, actrita a dezvaluit care este secretul trupului sau si cum reuseste sa se mentina in aceeasi forma de ani de zile.

„Dacă vă întrebaţi care e cea mai bună formă de mişcare pentru mine, ei bine, cam asta este.?În fiecare zi sunt cu copiii mei în braţe. 25 de kile de iubire Achim, 12 kile de iubire Zoricel. Şi uite aşa, copiii mei îmi oferă şi iubire dar si un super antrenament în fiecare zi. Aici o fac pe Zori avion cu motor. ?E unul dintre cântecele ei favorite si după ce o ridic de multe ori şi o las jos, ridică mânuţele în aer şi spune încântată: “Mai vreau avion, mami!“”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Citește și: Leguma care te ajută să slăbești miraculos și nu te îngrași la loc

Recent, Jojo a marturisit ca este mandra sa vada ca fiul sau ii calca pe urme: „Achim este un suflet rupt din cer, cu ochii mari, gene lungi și o inteligență sclipitoare. Îi spun în fiecare zi că este cea mai mare dragoste a mea și că îl iubesc imens! Ieri ne-a făcut mândri pe toți pentru că a participat la concursul de teatru/recitare “Dale lui Otopeanu” și a câștigat premiul presei pentru interpretarea unui monolog. El nu vrea să devină actor, vrea să devină inginer constructor, însă adoră să participe la toate competițiile. ??‍♂️Ieri, pe scenă a fost foarte fain și simpatic, a umplut singur o scenă mare și a primit de la public multe aplauze. A fost prima dată când Achim a spus un monolog. Cum să va spun altfel? Îmi umple inima. Achim m-a făcut mamă, e primul meu născut și conexiunea dintre noi va rămâne pentru totdeauna incredibilă. Te iubesc, flăcăul meu! Ești o minune și o binecuvântare în viețile noastre! Felicitări Achim! ??”, a scris actrita pe Instagram.